LCC

Vi på Stål & Rörmontage i Sölvesborg AB arbetar dagligen med LCC vilket står för ett livscykelperspektiv. Detta är något vi värdesätter högt då det vi gör idag påverkar framtiden.

LCC - Life Cycle Cost

För oss är kvalité och hållbarhet ett måste som enligt oss går hand i hand. Vi har lyckats att hitta metoder som gör att vi får ett hållbart resultat men som även gynnar miljön och att framtidens miljö inte lider utav det. 

Vi vill ge vår nästkommande generation mer hållbara strukturer ur ett livscykelperspektiv. Därför har vi tagit fram miljöbron. Något som behöver has i åtanke och som man ska tänka på är hur bron ska utföras för att vara så kostnadseffektiv som möjligt över sin livslängd. Att använda duplex-stål lönar sig alltid. Vår miljöbro ger ett minimerat underhållsbehov, minskad miljöpåverkan jämfört om man målar med rostskyddsfärg, minskad störning, behöver inte stängas av för framtida ommålning, kräver ingen ytbehandlingsreparation, stålkonstruktionens yta/ korrosionsskydd skadas inte av grafittirengöring eller repor, underhållsfri stålstomme i över 120 år, inget behov av ytbehandlingsinspektioner eller ommålningar under hela livslängden, kortare slutmontage tid.

 

Hållbarhet är ett måste för vår framtid. Vi måste se till att minimera materialåtgången i konstruktioner, att konstruktionen håller så länge som den ska användas, att minimalt underhåll behövs och att konstruktionen kan återvinnas när livslängden är slut. 

Vi gör vad vi kan för att värna om miljön, vi använder oss av rostfritt stål. Gör det du också!