<!-- // STATES --><!-- // PORTAL -- LOGIN SCREEN -->

<!-- // PORTAL CONTENT -->

<!-- // PORTAL NAV-->


Industrigruppen Storskogen köper Stål & Rörmontage

Industrigruppen Storskogen köper Stål & Rörmontage

Den privatägda företagsgruppen Storskogen köper familjeföretaget Stål & Rörmontage i Sölvesborg, detta framgår av ett pressmeddelande.

- Det är ett intressant företag med duktig personal som är verksamt i en intressant nisch, säger Daniel Kaplan hos Storskogen.

Stål & Rörmontage erbjuder helhetsuppdrag från konstruktion, beredning, kalkyl, hållfasthetsberäkningar och tillverkning till montage på plats.

Många av uppdragen gäller stora och komplicerade konstruktioner – det kan röra sig om krossanläggningar, processutrustning för bil- och massaindustri, bärande konstruktioner till broar, detaljer till lyftok för containrar, klimat- och vindtunnlar samt silor m.m.

Antalet medarbetare är omkring 50 personer. Säljarna Ronny och Susanne Södergren kommer att arbeta kvar i företaget med den förstnämnda kvar på posten som VD.

- Vi har haft en positiv utveckling de senaste åren och är mycket nöjda med vår nya långsiktiga ägare Storskogen. Stål & Rörmontage är idag redo att ta nästa steg och det finns mycket spännande potential i företaget bland annat genom tilläggsförvärv och inte minst med våra miljövänliga broar i rostfritt duplexstål, säger Ronny Södergren enligt ett pressmeddelande.

Storskogen köper och utvecklar små och mellanstora företag primärt i Sverige. Det grundades 2012 och äger nu totalt 19 fristående företag som totalt omsätter omkring två miljarder kronor. De beskriver sitt ägarperspektiv som långsiktigt.

Stål & Rörmontage 2017-11-06

 


// Style - simple links

 


// Style - simple links
 

 

// Style - Default
 

Articles related to