<!-- // STATES --><!-- // PORTAL -- LOGIN SCREEN -->

<!-- // PORTAL CONTENT -->

<!-- // PORTAL NAV-->


Inför Arkitekturgalan 2019 den 19 mars lanserade Sveriges Arkitekter tillsammans med Stålbyggnadsinstitutet en ny typ av tävling "Steel Race Reuse 72 h". Uppgiften var att under 72 timmar rita på en entré i stål som i möjligaste mån skulle kunna gå att återbruka som är temat för årets Arkitekturgala. Här ser ni det vinnande bidraget "Bifrost" som vi på Stål & Rörmontage har tillverkat och monterat.
  Stål & Rörmontage
 Mar 19, 2019
Vi är stolta över att få presentera att vi nu för tredje gången pryder omslaget på branschtidningen Stålbyggnad som är Nordens största stålbyggnadstidning.
  Stål & Rörmontage AB
 Mar 19, 2019
Omslaget på branschtidningen Stålbyggnad
  Stål & Rörmontage
 May 16, 2018
Hållbara broar från Stål & Rörmontage
  Stål & Rörmontage
 Mar 7, 2018
Rykande färsk bild från vårt bromontage i Haninge Kommun.
Här åker brodel nummer fyra upp, där vi tidigare har demonterat sju stycken uttjänta broar.
  Stål & Rörmontage AB
 Jul 5, 2017
Vi har konstruerat, tillverkat och levererat tre styck syrafasta tankar för behandling av biomassa.
  Stål % Rörmontage
 Apr 25, 2017
Vi har utfört konstruktion och tillverkning av kabelvinsch/kabelbock.
Utrustningen är avsedd för hantering av kabeltrummor och ska monteras på ett fartyg och användas för iläggning och upptagning av kabel ur vattnet, men kan med fördel även användas på land.
  Stål & Rörmontage
 Mar 30, 2017
Vi tillverkar stativ till rundbockningsmaskiner inklusive material och borrning/gängning av motorplåt. Stativen levereras blästrade och grundmålade.
  Stål & Rörmontage AB
 Mar 30, 2017

På uppdrag av Storstockholms Lokaltrafik har vi fått prestigeuppdraget att bygga fyra broar med en längd av 192 meter vardera. De gamla broarna, i svart kolstål, som går mellan Södermalm och Gamla Stan, byts ut till dessa nya, i rostfritt duplexstål från Outokumpu i Degerfors.

  Stål & Rörmontage
 Mar 24, 2017

På uppdrag av Skanska har vi tillverkat en GC-bro över den dubbelspåriga järnvägen vid Lerbäck, norr om Askersund. Det är en fackverksbro med en spännvidd på 26,2 meter och en fri brobredd på tre meter. Bron levererades och monterades under hösten 2016.
 

  Stål & Rörmontage
 Feb 27, 2017

Här ser ni "Vasabron" som nu är på väg mot huvudstaden för montage.
Bron är tillverkad i det miljövänliga, rostfria konstruktionsstålet LDX.

  Stål & Rörmontage
 Feb 1, 2017

Idag hittar ni våra broexperter, Ronny Södergren, Peter Månsson och Robert Södergren, på Brobyggardagen i Göteborg.
 

  Stål & Rörmontage
 Jan 30, 2017

Dagens leverans från Stål & Rörmontage, 5st kabeltrummor.

 

  Stål & Rörmontage
 Nov 22, 2016

Denna månaden är vi, tillsammans med andra driftiga Blekingeföretag, med i affärstidningen Näringsliv.

Detta numret handlar om framtidens Blekinge.

  Stål & Rörmontage
 Nov 18, 2016
Sölvesborg är länets bästa företagskommun. Det visar en granskning som kreditupplysningsföretaget Syna har gjort. Läs Ronny Södergrens, VD på Stål & Rörmontage, tankar om detta.
  Stål & Rörmontage
 Nov 17, 2016
Denna vecka har "Halv åtta hos mig" från Sölvesborg/Bromölla visats. Så klart var Sölvesborgsbron, Europas längsta gång- och cykelbro, med i rampljuset.
  Stål & Rörmontage AB
 Nov 11, 2016

Idag finns våra fantastiska medarbetare Peter och Robert på Stålbyggnadsdagen i Stockholm. Stålbyggnadsdagen är en årlig samling av alla som är intresserade av aktuell information om stålbyggande. Det är även en träffpunkt där man möter kollegor, kunder och utställare. 

  Stål & Rörmontage
 Oct 27, 2016

Leverans och montage av rörbryggor och trappor till ”Nya Klordioxidanläggningen”. Leveransen omfattade ca 110m rörbryggor, trappor med tillhörande plattformar och 2st trapptorn á 18m höga. Leveransens sammanlagda vikt ca 60 ton. Kung Carl XVI Gustaf invigde anläggningen fredagen den 30 september 2016.

  Stål & Rörmontage AB
 Oct 24, 2016

Konstruktion, tillverkning samt montage av cistern som ska användas som tömningstank. Diametern är 8,5m, höjden är 20,2m och cisternen tillverkas i material LDX 2101. Cisternen helbetas invändigt och isoleras utvändigt. 

  Stål & Rörmontage
 Oct 21, 2016

Motivering: Årets vinnare har länge varit framgångsrika och presterat bra – men särskilt under 2015. Med kvalité, engagemang och flexibilitet har företaget utvecklats till ett föredöme där mycket kan kopplas till kompetent personal och ledning. Med en vilja av stål har företaget blivit en aktad aktör på en internationell marknad.

  Stål & Rörmontage
 Oct 21, 2016

Vi utför montage av kross- och sorteringsanläggning för järnmalm där det ingår stålstativ för krossar, siktar, separatorer, dammutsugningsutrustning och transportörer. Pågående projekt med bilder från månadsskiftet november - december 2015. Vi har även tillverkat och monterat 3st traversbanor.

  Stål & rörmontage AB
 Dec 13, 2015

Över åren har vi tillverkat över 200 st kabeltrummor. Kabeltrummornas funktion är att fungera som transportemballage vid transporter mellan kabelfabriken och montageplatsen.

  Stål & rörmontage AB
 Dec 11, 2015