<!-- // STATES -->



<!-- // PORTAL -- LOGIN SCREEN -->

<!-- // PORTAL CONTENT -->

<!-- // PORTAL NAV-->

Skärande bearbetning

Vi kan i vår mekaniska verkstad erbjuda skärande bearbetning i alla material från rostfritt stål till aluminium. Vi har bra metoder för att precisionsskära både låglegerat stål och olegerat stål. Vi kan genom vår skärande bearbetning ta fram detaljer med hög precision.

Skärande bearbetning i alla tjocklekar

Tack vare rätt val av utrustning så kan vi erbjuda skärande bearbetning där vi levererar hög precision när skärsnittets kvalitet är extra avgörande. Vi kan genom vår erfarenhet välja och bistå dig att välja rätt skärande bearbetning för att undvika att du får plåtdetaljer som slår sig. Vi klarar både stora och små detaljer och hårda material till lättbearbetade material. Vi kan även optimera för att motverka så lite spillmaterial som möjligt.

Skärande bearbetning - enskilda detaljer eller provserie

Skärande bearbetning kan vara perfekt när du vi ta fram en mindre provserie eller enbart enskilda detaljer. Detta även med korta ledtider då vi ritar upp konstruktionen i datorn och skär ut det. Till skillnad från att gå via ett pressverktyg.

Skärande bearbetning - hur kan vi hjälpa dig?

Om du önskar hjälp med skärande bearbetning så kan vi bistå dig med allt från att rita upp din konstruktion till beskärning. Vi har möjlighet att spara dina konstruktioner så att du snabbt kan repetera beställningen om du så önskar. Du får även tillgång till vår fulla kunskap så du kan rådfråga oss om materialval. Du är alltid välkommen om du vill att vi ska hjälpa dig med skärande bearbetning.