<!-- // STATES --><!-- // PORTAL -- LOGIN SCREEN -->

<!-- // PORTAL CONTENT -->

<!-- // PORTAL NAV-->

Legotillverkning

Om du önskar lägga ut delar av efterbearbetning eller produktion till rätt kompetens? Då kan du välja att lägga ut din legotillverkning hos oss.  Vi kan bistå dig med allt från mindre serier till större serier och vi håller dina ritningar så att när du behöver så kan vi repetera beställningen.

Legotillverkning - finns flera skäl

Dagens marknader har höga krav och ibland har man som enskilt företag inte tid, plats eller kompetens inom företaget för att hantera varje del av tillverkningsprocessen. Det kan vara så att ditt företag kan men att det över tid inte är kostnadseffektivt. Då kan det vara en god idé att lägga ut tillverkningen på legotillverkning till ett annat företag.

Legotillverkning - vi tar hand om alla delarna

Om du önskar hjälp med legotillverkning så kan vi bistå ditt företag i allt från framtagning i de flesta material och dimensioner till montering och ytbehandling. Du som kund väljer vilka delar du önskar att vi bistår ditt företag med.

Legotillverkning med svetsning

Alla maskiner kan inte alltid erbjuda det detaljarbete som krävs i vissa moment. Ett sådant moment är exempelvis svetsning. Det kan finnas delar som behöver sammansättas av en erfaren svetsare för att säkerställa att allt blir korrekt och riktigt. Det finns även möjlighet att använda automatsvetsning och ta hjälp av svetsrobotar. Detta är  några exempel på hur vi kan bistå ditt företag.

Legotillverkning med ytbehandling

Vid legotillverkningen kan det vara effektivt att samtidigt lägga ut ytbehandlingen till en partner som utför det på beprövad metod samt uppfyller de miljökrav som efterfrågas. Produkten ska till slut både vara tilltalande samtidigt som ytbehandlingen ska ge ett fullgott skydd.

Legotillverkning - hur kan vi hjälpa dig?

Önskar du få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med legotillverkning så är du alltid välkommen att kontakta oss så ska vi hjälpa dig vidare och lyssna på dina behov.